Novosti Vjeverice

POPUNITE ANKETU: 7.pješački dan Kotor-Lovćen-Kotor 2015.

Dragi/e, kao i obično nakon pješačkog dana, molimo vas da izdvojite par minuta i popunite anketu koja će nam pomoći da poboljšamo organizaciju događaja naredne godine - napišite iskreno šta vam se dopalo a šta bi trebalo da unaprijedimo...

Da popunite anketu kliknite OVDJE

Hvala vam puno na doprinosu ! Tim Vjeverice

 

Uspješno završen Pješački dan 2015.!

Uspješno je završen 7. Pješački dan Kotor-Lovćen-kotor u svim kategorijama. Više informacija u narednih par dana na našim stranicama. Srdačan pozdrav od Organizacionog tima Vjeverica :)

kika

7. pješački dan Kotor - Lovćen - Kotor, 4. oktobar 2015.

Dragi prijatelji/ce planinarskog kluba Vjeverica, obavještavamo Vas da će se u nedjelju 4. oktobra 2015. održati tradicionalni "7. pješački dan Kotor - Lovćen - Kotor".

Pješački dan će biti podjeljen u 3 kategorije i to:

  • MARATON (Njegošev mauzolej, Jezerski vrh   1649 mnv) 31 km. ZATVORENE PRIJAVE !
  • PJEŠACKA TURA KRSTAC (prevoj Krstac 937mnv) 13.5 km.
  • REKREATIVNA TURA PRAĆIŠTE (zaravan Praciste 620mnv)10 km.

Za PJEŠACKU TURU KRSTAC i REKREATIVNU TURU PRAĆIŠTE upisivanje učesnika će se obavljati na dan Maratona (45 minuta prije starta). Za upis će biti neophodno navesti samo ime i prezime i grad iz kojeg dolazite. Pročitajte pažljivo instrukcije koje slijede:

KOTOR LOVCEN2015

Vjeverice na Park(ing) Danu 2015

I ove godine, VJEVERICA učestvuje na Park(ing) Danu ! Prošetajte do nas da se informišete kako se učlaniti, koje cipele obuti za šeznju, kakvu užinu nositi u planinu...Takođe, želimo da najavimo da će nam biti potrebni volonteri za pripremu Pješačkog dana Kotor-Lovćen-Kotor 2015. Ukoliko želite da budete naši VOLONTERI na parkingu se možete prijaviti i informisati, a mi ćemo vas naknadno kontaktirati. Vidimo se vjevericeeeee 

vjeverica parking

Marjanova priča sa Alpa (i Triglava)

Lendava je predivno, čisto, slovenačko mjesto iz kojeg započinje naš put u podnožje najveće austrijske planine Grossglockner visoke 3.798 m. Udaljenost u jednom smjeru je 550 km prijatne vožnje, uglavnom autoputem. U gradu Lienz dočekuje nas ljubazna austrijska gospođa Klaudija, koja nas je dočekala pred svojim stanom i ustupila nam ga na korišćenje pred uspon. Oko 30 komada zlatnog nakita je stajalo na komodi, što govori o povjerenju prema ljudima koje nikad nije vidjela. Klaudiji hvala.

00 010

Finalno obavještenje: RAFTING TARA

Drage Vjeverice, i svi vi prijavljeni za odlazak na Taru, Ponavljamo: Pokret u Petak u 8:oo sati od parkinga pred kapelom u Kotoru, kod mostića. Preporuka, doći ranije, pokušati u Franci obaviti trgovinu. Zajedničku trgovinu obavićemo u marketu u Nikšiću, po mogućnosti u Franci opet (partnerska firma :)) Svi vi koji dolazite sa drugih strana, najavite se gdje ćemo se čekati.
FaLang translation system by Faboba